colin close up zw vierkant precies in het midden
Colin Cleeren

Founder

Een bevlogen mens met een zwak voor “Vitaliteit en Gezondheid”. Colin is resultaatgericht, energiek en enthousiast en weet dit op anderen over te dragen. In de projecten van VitalFacts is hij over het algemeen het eerste aanspreekpunt van opdrachtgevers en bewaakt hij de doelstellingen en is inhoudelijk betrokken als Vitality Coach.

Martine Matena
Martine Hoppenbrouwers

Vitality Coach

Een energieke persoonlijkheid met een passie voor ontwikkeling en groei en een oprechte nieuwsgierigheid naar mensen. Martine wil anderen motiveren en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Met humor, energie, respect en betrokkenheid brengt ze mensen letterlijk en figuurlijk in beweging, worden doelen gezet en resultaten behaald.

VitalFacts - Karin van Vliet 2
Karin van Vliet

Vitality Coach

Een energiek persoon die op enthousiaste en integere wijze te werk gaat om resultaten te bereiken. Karin zit graag bij klanten om te praten over wat vitaliteit betekent voor hun organisatie en wat een energieke omgeving nu eigenlijk oplevert. Daarnaast helpt ze graag mensen op weg naar een veerkrachtig, energiek en gezond leven en laat ze zien dat dat helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn!

Profielfoto Marlies VF2
Marlies Witjes

Vitality Coach

Marlies houdt deelnemers een spiegel voor en zet ze aan het denken. Hierdoor komen mensen in beweging uit eigen beweging. In haar positieve aanpak zijn begeleiding, activatie en motivatie sleutelwoorden. Haar jarenlange kennis en expertise als Vitality Coach en trainer op alle niveaus in de organisatie maakt haar een expert pur sang.

Hermione Tomson - VitalFacts
Hermione Tomson

Vitality Coach

Hermione weet in haar coaching op unieke wijze een zakelijke aanpak te combineren met gevoel. Zij heeft aandacht voor jou als persoon. Door het stellen van krachtige vragen en duidelijke focus te houden weet ze als geen ander tot de kern te komen. Door haar energie, brengt ze dynamiek in coaching. Vaak blijkt er meer mogelijk dan je vooraf voor ogen had.

Jorg van Kortenhof - Vitalfacts def 2
Jorg van Kortenhof

Vitality Coach

Een sportieve coach met een passie voor hardlopen en persoonlijke ontwikkeling. Jorg motiveert mensen graag om het beste uit zichzelf te halen door te enthousiasmeren, te motiveren en een stapje extra te zetten. De aanpak daarvoor is bij iedereen anders. Als je ergens voor wil gaan en  ondanks vallen en opstaan vasthoudt jezelf wil verbeteren, dan ben je bij Jorg aan het juiste adres.

Marijke Jacobs - VitalFacts def 1
Marijke Jacobs

Vitality Coach

Een open en energieke persoonlijkheid met sterke focus op persoonlijke ontwikkeling. Marijke gaat graag met organisaties in gesprek over wat vitaliteit betekent voor hun organisatie en wat een energieke omgeving nu eigenlijk oplevert. Daarnaast helpt ze graag mensen op weg om op zoek te gaan naar hun energie en drijfveren om het beste uit zichzelf te halen.

Paulien Kruiper ZW3
Paulien Kruiper

Diëtist

Een open persoon met een rustig voorkomen die snel een brug weet te slaan naar haar cliënten. Paulien begeleidt onder andere mensen met overgewicht en ondergewicht, verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk en maag- en darmklachten. Ze onderzoekt samen met deelnemers wat bij hen past en wat in het dagelijkse voedingspatroon vaste waarden kunnen worden.

Nieuwe medewerker grijs profiel
Ster(k) in business development?

VitalFacts groeit hard en ziet veel potentie in de markt voor haar unieke concept. Daarom zijn wij op zoek naar medewerkers met affiniteit voor vitaliteit en een hart voor business development. Kortom medewerkers die vol energie en passie ons concept bij nieuwe opdrachtgevers onder de aandacht brengen en het leuk vinden om commercieel bezig te zijn. Reageren kan via werken@vitalfacts.nl.

Nieuwe medewerker grijs profiel
Ster(k) in vitaliteit worden?

Wij nodigen stagiaires of afstudeerders uit om bij onze innovatieve organisatie ervaring op te doen. Reageren kan via werken@vitalfacts.nl.

PROFESSIONALS DIE HUN VAK VERSTAAN

Betrokken, Enthousiast en Vernieuwend