colin close up zw vierkant precies in het midden

Colin Cleeren – Founder

Een bevlogen mens met een zwak voor “Vitaliteit en Gezondheid”. Colin is resultaatgericht, energiek en enthousiast en weet dit op anderen over te dragen. In de projecten van VitalFacts is hij over het algemeen het eerste aanspreekpunt van opdrachtgevers en bewaakt hij de doelstellingen en is inhoudelijk betrokken als Vitality Coach.

Martine Matena

Martine Hoppenbrouwers – Vitality Coach

Een energieke persoonlijkheid met een passie voor ontwikkeling en groei en een oprechte nieuwsgierigheid naar mensen. Martine wil anderen motiveren en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Met humor, energie, respect en betrokkenheid brengt ze mensen letterlijk en figuurlijk in beweging, worden doelen gezet en resultaten behaald.

VitalFacts - Karin van Vliet 2

Karin van Vliet – Vitality Coach

Een energiek persoon die op enthousiaste en integere wijze te werk gaat. om resultaten te bereiken. Karin zit graag bij klanten om te praten over wat vitaliteit betekent voor hun organisatie en wat een energieke omgeving nu eigenlijk oplevert. Daarnaast helpt ze graag mensen op weg naar een veerkrachtig, energiek en gezond leven en laat ze zien dat dat helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn!

Profielfoto Marlies VF2

Marlies Witjes – Vitality Coach

Marlies houdt deelnemers een spiegel voor en zet ze aan het denken. Hierdoor komen mensen in beweging uit eigen beweging. In haar positieve aanpak zijn begeleiding, activatie en motivatie sleutelwoorden. Haar jarenlange kennis en expertise als Vitality Coach en trainer op alle niveaus in de organisatie maakt haar een expert pur sang.

VitalFacts - Hermione Tomson

Hermione Tomson – Vitality Coach

Hermione weet in haar coaching op unieke wijze een zakelijke aanpak te combineren met gevoel. Zij heeft aandacht voor jou als persoon. Door het stellen van krachtige vragen en duidelijke focus te houden weet ze als geen ander tot de kern te komen. Door haar energie, brengt ze dynamiek in coaching. Vaak blijkt er meer mogelijk dan je vooraf voor ogen had.

Paulien Kruiper ZW3

Paulien Kruiper – Diëtist

Een open persoon met een rustig voorkomen die snel een brug weet te slaan naar haar cliënten. Paulien begeleidt onder andere mensen met overgewicht en ondergewicht, verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk en maag- en darmklachten. Ze onderzoekt samen met deelnemers wat bij hen past en wat in het dagelijkse voedingspatroon vaste waarden kunnen worden.

Nieuwe medewerker grijs profiel

Hart voor vitaliteit?

VitalFacts is altijd op zoek naar HBO en WO geschoolde coaches en consultants die het verschil kunnen maken bij onze opdrachtgevers. Daarnaast nodigen wij stagiaires of afstudeerders uit om bij onze innovatieve organisatie ervaring op te doen. Reageren kan via werken@vitalfacts.nl.

Nieuwe medewerker grijs profiel

Hart voor business development?

VitalFacts groeit hard en ziet nog veel potentie in de markt voor ons unieke concept. Daarom zijn wij op zoek naar medewerkers met een hart voor business development en sales die onze unieke propositie bij nieuwe opdrachtgevers onder de aandacht kunnen brengen. Reageren kan via werken@vitalfacts.nl.

PROFESSIONALS DIE HUN VAK VERSTAAN

Betrokken, Enthousiast, Integer en Vernieuwend