colin close up zw vierkant precies in het midden

Colin Cleeren – Founder

Een bevlogen mens met een zwak heeft voor “Vitaliteit en Gezondheid”. Colin is resultaatgericht, energiek en enthousiast en weet dit op anderen over te dragen. In de projecten van VitalFacts is hij over het algemeen het eerste aanspreekpunt van opdrachtgevers en bewaakt hij de doelstellingen en is inhoudelijk betrokken als Vitality Coach.

Martine Matena

Martine Hoppenbrouwers – Consultant

Een energieke persoonlijkheid met een passie voor ontwikkeling en groei en een oprechte nieuwsgierigheid naar mensen. Martine wil anderen motiveren en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Met humor, energie, respect en betrokkenheid breng ik mensen letterlijk en figuurlijk in beweging, worden doelen gezet en resultaten behaald.

Paulien Kruiper ZW3

Paulien Kruiper – Diëtist

Een open persoon met rustige voorkomen die snel een brug weet te slaan naar haar cliënten. Paulien begeleidt onder andere mensen met overgewicht en ondergewicht, verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk en maag- en darmklachten. Ze onderzoekt samen met deelnemers wat bij hen past en wat in het dagelijkse voedingspatroon een vaste waarden kunnen worden.

PROFESSIONALS DIE HUN VAK VERSTAAN

Betrokken, Enthousiast, Integer en Vernieuwend