ONZE AANPAK

THE VITALFACTS BIG 5

loep-onderzoek

1. FACTS

FACTS BEFORE ACTS

Wij richten ons eerst op het verzamelen van feiten voordat we een actieplan opstellen. Een nulmeting aan het begin van het traject is voor ons een vanzelfsprekende start om feiten te verzamelen, prioriteiten vast te stellen en succes te meten aan het eind van het traject. Hier vind u meer over onze aanpak. 

Onze Kernwaarden

3. FOOTPRINT

WORK TOGETHER FOR MORE IMPACT

Wij stellen multidisciplinaire samenwerking in de keten centraal. Door onderzoeksinstituten, publieke partijen en specialismen samen te brengen en samen te laten werken ontstaat een integrale aanpak met de grootste impact.

Photo-PlayTown-Playground-with-Children-No-Background

5. FUN FACTOR

VITALITY PLAYGROUNDS

Wij houden ervan om spelletjes te doen. Het kind in jezelf te koesteren.  Dat maakt werken aan veranderingen een stuk leuker en leerzamer en zorgt letterlijk en figuurlijk voor een “gezonde competitie”. 


fitbit-3-inline

2. FRONTRUNNERS

SMART TECHNOLOGY MAKING IT EASY

Technologie verzamelt op een eenvoudige en goedkope manier data, voert analyses uit en biedt een schat aan mogelijkheden om verbeteringen in vitaliteit te realiseren. Wij volgen technologische ontwikkelingen op de voet en zijn in staat nieuwe ontwikkelingen te vertalen naar praktische oplossingen.

track-stair-walk-400x400

4. FORECAST

IMPROVE YOURSELF 1% EVERYDAY

Gezond leven betekent in onze ogen niet per definitie strenge diëten, sporten, iedere avond vroeg naar bed en mediteren. Wij geloven meer in iedere dag 1% beter en niet terugvallen, dan in snelle winst boeken.Enthousiast over onze visie?

Neem dan direct contact op!

We bring back joy in healthy living!