ONS VERHAAL

“Bring Back Joy in Living Healthy”

Dat is onze missie. Wij helpen mensen om het plezier in gezond en vitaal leven terug te krijgen. En dat is hard nodig want in de BV Nederland beweegt 55% te weinig, is 50% te dik, kampt 13% met burnout verschijnselen en gebruikt 6% antidepressiva en/of kalmeringsmiddelen.

Vitale mensen maken het verschil: zij zijn in staat energiek, fit, ontspannen en bevlogen te werken en te leven. Jong of oud. Plezier staat daarbij wat ons betreft centraal. De “Fun Factor” in gezond leven noemen wij dat. Want gezond leven betekent in onze ogen niet per definitie strenge diëten, sporten, iedere avond vroeg naar bed en mediteren. Wij geloven meer in op een plezierige manier iedere dag 1% verbeteren en niet terugvallen, dan in snelle winst boeken. Door een goede balans tussen Body, Brain, Behavior en Biotope maken wij het verschil voor onze opdrachtgevers.

Organisaties die investeren in vitaliteit ervaren dat hier enorm veel winst mee behalen is. Hierin worden zij ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Harvard Business Review heeft becijferd dat vitaliteitsprogramma’s zich in de regel 2 tot 3 x terug verdienen.

Voor iedere organisatie die “mensen” centraal zet, is vitaliteit een onderwerp waar je niet om heen kan. Als op uw managementagenda het terugdringen of voorkomen van ziekteverzuim, duurzame inzetbaarheid of het verhogen van medewerkerstevredenheid of klanttevredenheid staat, zijn wij uw partner om dit naar grotere hoogte te brengen.

VitalFacts 4B Model
4 x onderscheidend

Body, Brain, Behavior en Biotope

Wij bieden integrale vitaliteitsprogramma’s aan met een kop en staart waarin de mentale, lichamelijke gezondheid, gedrag en omgeving centraal staan. High end vitality coaching zorgt voor een compleet op elkaar afgestemd aanbod waarbij specialisten op het gebied van diëtiek, ergonomie, mentale weerbaarheid ingezet worden om deelnemers optimaal te ondersteunen.

Technologie en Vitality Coaching

E-Health, wearables en apps verzamelen op een eenvoudige en goedkope manier feedback over gedrag en gewoonten. Om deelnemers hun energie en vitaliteit te laten verbeteren zetten wij vitality coaching in. Op basis van de inzichten uit de nul-meting gaan we op zoek naar persoonlijke verbeterpunten en helpen we deelnemers deze te realiseren. Deze combinatie is persoonlijk en effectief.

Borgen en verbeteren

Een vitaliteitsprogramma is voor ons nooit af. Werk verandert, de privé situatie verandert en stellen daarmee ook de vitaliteit constant op de proef. Wij bieden diverse mogelijkheden om de winst in vitaliteit te borgen en verder te verbeteren.

Business case 

Wij rekenen u voor wat de integrale (ziekte)kosten zijn en wat de behaalde resultaten zijn op verschillende meetmomenten. Daarnaast maken we een realistische prognose voor de return of investment die in de toekomst nog te behalen is.

Onze Resultaten

Minder Ziekteverzuim

Return of Investment

Medewerkertevredenheid

Klanttevredenheid

Wij zijn graag uw partner voor vitaliteit

Klik hier om een afspraak te maken