ESF-subsidie, geen geldboom, wel €12.500,- voor uw vitaliteitsproject

Is het echt zo makkelijk als deze titel suggereert? Jazeker. Wij schrijven de subsidieaanvraag voor uw project rondom vitaliteit om u geheel te ontzorgen. Enige haast is geboden want de aanvragen kunnen ingediend worden van 12 tot en met 16 november 2018.Als u VitalFacts nog niet kent…

Eigenaarschap nemen over je fysieke gezondheid (Body), mentale gezondheid (Brain) en gezond gedrag (Behavior) is cruciaal om iedere dag weer topprestaties te leveren. Medewerkers die dat beheersen zijn vitaal, stralen dat uit naar hun collega’s en vervullen een voorbeeldfunctie. Deelnemers van onze programma’s en trainingen krijgen meer inzicht in en bewustwording over vitaliteit en energie.

Door de inzet van technologie in combinatie met een Vitality Coach is het werken aan vitaliteit leuker, persoonlijker en makkelijker. Praktische tips en trucs zijn hierbij de basis om nieuwe dagelijkse routines te ontwikkelen die energie en vitaliteit verbeteren. En het mooie is, deelnemers ervaren direct de impact op hun werk- en privésituatie.

Meer energieke en meer productieve medewerkers, die betere prestaties leveren en zich meer gewaardeerd voelen, dat ervaren onze opdrachtgevers in onder andere de advocatuur, ICT, gemeenten en zorg. Dat zie je terug in de cijfers voor tevredenheid, loyaliteit en ziekteverzuim. Kijk voor meer informatie op www.vitalfacts.nl.

Gratis maar niet voor niets


Twijfelt u nog of een project voor duurzame inzetbaarheid iets voor u is en of u aanspraak maakt op een subsidie van maximaal € 12.500,- ? in bijgaande flyer vindt u meer over de subsidieaanvraag en een aantal voorbeelden uit de praktijk. Wij helpen u graag verder en dienen de aanvraag graag kosteloos voor u in.

Geïnteresseerd? neem contact met ons op via info@vitalfacts.nl of 06 109 361 88.

FLYER – ESF-subsidie voor advies en projecten voor duurzame inzetbaarheid in november 2018