ESF-subsidie van €12.500,- voor vitaliteit

Is het echt zo makkelijk als deze titel suggereert? Jazeker. Wij schrijven de ESF-subsidie aanvraag voor uw project rondom vitaliteit om u geheel te ontzorgen. Enige haast is geboden want de aanvragen kunnen ingediend worden van  8 t/m 12 april 2019 voor iedere BV van de organisatie.Als u VitalFacts nog niet kent…

Eigenaarschap nemen over je fysieke gezondheid (Body), mentale gezondheid (Brain) en gezond gedrag (Behavior) is cruciaal om iedere dag weer topprestaties te leveren. Medewerkers die dat beheersen zijn vitaal, stralen dat uit naar hun collega’s en vervullen een voorbeeldfunctie. Deelnemers van onze programma’s en trainingen krijgen meer inzicht in en bewustwording over vitaliteit en energie.

Door onze aanpak is het werken aan vitaliteit leuker, persoonlijker en makkelijker. Praktische tips en trucs zijn hierbij de basis om nieuwe dagelijkse routines te ontwikkelen die energie en vitaliteit verbeteren. En het mooie is, deelnemers ervaren direct de impact op hun werk- en privésituatie.

Meer energieke en meer productieve medewerkers, die betere prestaties leveren en zich meer gewaardeerd voelen, dat ervaren onze opdrachtgevers in onder andere de advocatuur, ICT, gemeenten en zorg. Dat zie je terug in de cijfers voor tevredenheid, loyaliteit en ziekteverzuim. Kijk voor meer informatie op www.vitalfacts.nl.

Gratis maar niet voor niets


Twijfelt u nog of een project voor vitaliteit iets voor u is en of u aanspraak maakt op een ESF-subsidie van maximaal € 12.500,- ? in bijgaande flyer vindt u meer over de ESF-subsidie en een aantal voorbeelden uit de praktijk. Wij helpen u graag verder en dienen de aanvraag graag kosteloos voor u in.

Geïnteresseerd? neem contact met ons op via info@vitalfacts.nl of 026 351 30 28.

FLYER – ESF-subsidie voor advies en projecten voor duurzame inzetbaarheid in april 2019