Gratis subsidieaanvraag voor duurzame inzetbaarheid…

Is het echt zo makkelijk als deze titel suggereert? Jazeker. Wij schrijven de subsidieaanvraag voor uw project rondom duurzame inzetbaarheid gratis, maar niet voor niks. Enige haast is geboden want de aanvragen kunnen ingediend worden vanaf 14 november 2016. 

Als u VitalFacts nog niet kent…

Eigenaarschap nemen over je fysieke gezondheid (Body), mentale gezondheid (Brain) en gezond gedrag (Behavior) is cruciaal om iedere dag weer topprestaties te leveren. Medewerkers die dat beheersen zijn vitaal, stralen dat uit naar hun medewerkers en vervullen een voorbeeldfunctie. Deelnemers van onze programma’s krijgen meer inzicht in en bewustwording over vitaliteit en energie. Door de inzet van technologie in combinatie met een vitality coach is het werken aan vitaliteit leuker, persoonlijker en makkelijker. Praktische tips en trucs zijn hierbij de basis om nieuwe dagelijkse routines te ontwikkelen die energie en vitaliteit verbeteren. En het mooie is, deelnemers ervaren direct de impact op hun werk- en privésituatie. Meer energieke en meer productieve medewerkers, die betere prestaties leveren en zich meer gewaardeerd voelen, dat ervaren onze opdrachtgevers. Dat zie je terug in de cijfers voor tevredenheid, loyaliteit en ziekteverzuim. Voor meer informatie kijk op www.vitalfacts.nl.

Gratis maar niet voor niets

Twijfelt u nog of een project voor duurzame inzetbaarheid iets voor u is en of aanspraak maakt op een subsidie van maximaal € 10.000,- ? in bijgaande flyer vindt u meer over de subsidieaanvraag en een aantal voorbeelden uit de praktijk. Wij dienen de aanvraag gratis voor u in als u zaken met ons doet.

Geïnteresseerd? neem direct contact met ons op via info@vitalfacts.nl of 06 109 361 88.

Unieke kans op subsidie voor advies en projecten voor duurzame inzetbaarheid

 

2 replies on “Gratis subsidieaanvraag voor duurzame inzetbaarheid…

  • SidneyBig

    Hello. I have checked your vitalfacts.nl and i see you’ve got some duplicate content so probably it is the reason that you don’t rank hi in google.
    But you can fix this issue fast. There is a tool that rewrites content like human, just search in google:
    miftolo’s tools

    Beantwoorden

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.