Heart Icon Vitaliteit Wellbeing
01
Theorie over vitaliteit
Icon inzicht Vitaliteit VitalFacts
02
Bewustwording en inzicht over
eigen vitaliteit
Inzicht icon Vitaliteit VitalFacts
03
Persoonlijke acties om
vitaliteit te verbeteren

WAAROM DEZE WEEK?

Vitaliteit loont. In de eerste plaats voor jezelf. Want als je vitaal bent, ben je gezonder, vrolijker, socialer en succesvoller. Maar ook voor organisaties. Vitale medewerkers zijn meer betrokken, productiever, coöperatiever, creatiever en innovatiever. Ze zijn minder vaak ziek en hebben minder kans op een burn out. Mee doen aan de Nationale Vitaliteitsweek is laagdrempelig en kan heel eenvoudig op verschillende manieren. Organiseer tijdens de Nationale Vitaliteitsweek zelf een leuke activiteit rondom vitaliteit. Dat kan bijvoorbeeld een inspiratieworkshop of training zijn.

WAT KAN VITALFACTS VOOR JOUW BETEKENEN?

  • Vitality Event: combinatie van activiteiten met een ontspannend, leuk en soms actief karakter in een festival setting.
  • Inspiratie Workshops over inhoud en persoonlijke verbetering: Ontspanning, Geluk, Overgang, Werk Privé Balans.
  • Workshops waarin medewerkers kennis maken met nieuwe vaardigheden: yoga, mindfulness, ademhalingstechnieken en/of power walking, out of the box, boxtraining, de mogelijkheden zijn eindeloos.

MOGELIJKHEDEN VOOR DE WEEK VAN HET WERKGELUK

OVER VITALFACTS

In 2015 richtte ik VitalFacts op met het idee dat vitaliteitsdiensten anders maar vooral beter konden. Leuker, persoonlijker en makkelijker voor deelnemers. Want vitale mensen maken het verschil, daar ben ik van overtuigd. Anno 2022 durf ik te zeggen dat we die meerwaarde en impact in de markt bewezen hebben. Door onze eigenzinnige, innovatieve aanpak weten we onderwerpen als werkgeluk op een begrijpelijk en laagdrempelige en frisse manier aan te vliegen.

Colin Cleeren, Founder VitalFacts
Colin Cleeren VitalFacts vitaliteit wellbeing

ONZE RESULTATEN

Wij evalueren al onze diensten en zijn trots op onze resultaten

counter_icon1
- 17%
Ziekteverzuim
Group-1172
+ 63%
ENERGIE
Group-1171-1
3542
DEELNEMERS
Group-1220
+ 52%
BETERE SLAAP
Group-1170
+ 14%
MEDEWERKERS
TEVREDENHEID
Inzicht icon Vitaliteit VitalFacts
+ 67%
ONTspanning