01
FITBIT/
QUESTIONAIRRES
Draag een activity tracker, koppel die aan ons platform en vul de The Vital 4 vragenlijsten in en plan een afspraak met je coach.
02
PERSONAL
VITALITYPROFILE
Ontvang je persoonlijk vitaliteitsprofiel met daarin jouw scores op The Vital 4: Body, Brain, Behavior en Biotope.
vaital_choching3
03
VITALITY
COACHING
Ga in gesprek met een coach over je persoonlijke vitaliteitsprofiel. Bepaal samen je doelstellingen, krijg persoonlijke tips en trucs en realiseer je doelen.

MEER BEREIKEN MET JE TEAM

De sessies bestaan uit de volgende onderdelen: – Persoonlijk vitaliteitsprofiel voor ieder teamlid – Vol energie zijn en blijven als teamlid (waar krijgt het energie energie van en waar verliest het team energie) – Nieuwe afspraken over samenwerking, planning en gedrag voor het team – Vitaal Leiderschap en eigen regie en teamregie.

NIEUWE ENERGIE

Eindelijk is het zover, we kunnen we weer ‘gewoon’ aan het werk. Hoe zorg je ervoor dat je vitaal van start kunt en energiek blijft en goed in balans blijft? VitalFacts helpt jou en je team om vitaal te zijn en te blijven. Praktisch, inspirerend en met elkaar aan de slag om weer goed “te landen”. 

ANDERE DIENSTEN

WAAROM VITALFACTS?

MET VITALFACTS WORDT VITALITEIT LEUK, PERSOONLIJK EN MAKKELIJK! WIL JIJ AANTOONBARE VERBETERING IN VITALITEIT EN ENERGIE VOOR JEZELF OF VOOR JOUW ORGANISATIE? DAN MAKEN WIJ GRAAG KENNIS.
Colin Cleeren VitalFacts vitaliteit wellbeing

ONZE RESULTATEN

Wij evalueren al onze diensten en zijn trots op onze resultaten

counter_icon1
- 17%
Ziekteverzuim
Group-1172
+ 63%
ENERGIE
Group-1171-1
3542
DEELNEMERS
Group-1220
+ 52%
BETERE SLAAP
Group-1170
+ 14%
MEDEWERKERS
TEVREDENHEID
Inzicht icon Vitaliteit VitalFacts
+ 67%
ONTspanning