OVER ONS

Wij gunnen iedereen vitaliteit en een vitaal leven. Met die missie zijn wij in 2015 uit de startblokken gegaan. Werk maken van vitaliteit in organisaties is hard nodig. In Nederland beweegt 55% te weinig, is ruim 50% te dik, kampt 13% met burnout verschijnselen en gebruikt 6% antidepressiva en/of kalmeringsmiddelen. In de overtuiging dat vitaliteit geen modewoord is, of soft gedoe, realiseren wij maximale impact. Dat weten we te bereiken wij door de inzet van technologie en in combinatie met fysieke contactmomenten en de inzet van ons eigen Platform VitalityProfile.

OVER VITALFACTS

In 2015 richtte ik VitalFacts op met het idee dat vitaliteitsdiensten anders maar vooral beter konden. Leuker, persoonlijker en makkelijker voor deelnemers. Want vitale mensen maken het verschil, daar ben ik van overtuigd. Anno 2022 durf ik te zeggen dat we die meerwaarde en impact in de markt bewezen hebben. Door onze eigenzinnige, innovatieve aanpak, waarbij technologie in combinatie met consultancy, training en coaching wordt ingezet, hebben we een vaste klantenkring opgebouwd en kiezen nog iedere dag nieuwe opdrachtgevers voor ons.

Colin Cleeren, Founder VitalFacts

Colin Cleeren VitalFacts vitaliteit wellbeing

VOOR IEDEREEN

IEDERE DAG EEN BEETJE BETER

Werken aan vitaliteit is leuk en aantrekkelijk voor iedereen die zichzelf wil verbeteren en met meer energie door het leven wil. Sportief of onsportief, jong of oud, dik of dun, snack koning of bewuste eter, man of vrouw, dat maakt niets uit. Meedoen is laagdrempelig door een persoonlijke en leuke aanpak op maat. Verbeteren in kleine stappen en zelf regie nemen zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Direct starten met vitaliteit en wellbeing? Kijk dan naar onze downloads.

THE VITAL 4

FIT LICHAAM, HOOFD EN GEDRAG

Wij kijken naar vitaliteit vanuit de The Vital Four: Body, Brain, Behavior en Biotope. Daarmee raken we in al onze diensten elementen van lichaam, geest, gedrag en omgeving die van invloed zijn op energie, balans en vitaliteit. Wij gebruiken in onze aanpak het beste van coaching, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, technologie en big-data analyse om aantoonbaar het verschil te maken.

ONZE AANPAK

Draag een activity tracker en koppel die aan ons platform, vul de The Vital 4 vragenlijsten en ontvang je persoonlijk vitaliteitsprofiel. Met VitalityProfile wordt vitaliteit wel heel leuk, persoonlijk en makkelijk! Wil jij aantoonbare verbetering in vitaliteit en energie voor jezelf of jouw organisatie? Plan dan nu de demo in!
01
FITBIT/ QUESTIONAIRRES
02
PERSONAL VITALITYPROFILE
vaital_choching3
03
VITALITY COACHING

EEN GREEP UIT ONZE DIENSTEN

DEZE ORGANISATIES MAAKTEN WIJ VITALER

ONZE RESULTATEN

Wij evalueren al onze diensten en zijn trots op onze resultaten

counter_icon1
- 17%
Ziekteverzuim
Group-1172
+ 63%
ENERGIE
Group-1171-1
3542
DEELNEMERS
Group-1220
+ 52%
BETERE SLAAP
Group-1170
+ 14%
MEDEWERKERS
TEVREDENHEID
Inzicht icon Vitaliteit VitalFacts
+ 67%
ONTspanning