WAT IS VITALITEIT?

Vitaliteit gaat over energie. Vitale mensen zijn fit, ontspannen, gezond en productief. Vitaliteit gaat over de regie in eigen hand hebben, leiderschap over jezelf. Het is een competentie die iedere moderne medewerker in onze ogen in zijn of haar bezit moet hebben. Balans tussen belasting en herstel, ontspanning en inspanning, focus en pauze zijn daarbij essentieel.

VITALITEIT VERDER VERBETEREN

Bij VitalFacts weten wij als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om een levenspatroon te doorbreken of aan te passen. Daarom hebben wij hiervoor een vitaliteitsprogramma ​ontwikkeld​ dat ervoor zorgt dat medewerkers vitaliteit op een plezierige manier kunnen ontwikkelen. Wij noemen dit ook wel de “Fun Factor” in gezond leven. Een gezond leven wordt vaak geassocieerd met een streng dieet, veel sporten en op tijd naar bed. Wij geloven meer in op een plezierige manier iedere dag 1% verbeteren en niet terugvallen, dan in snelle winst boeken. Door een goede balans tussen een gezond lichaam (Body), mentale gezondheid (Brain), gezond gedrag (Behavior) en een gezonde leef- en werkomgeving (Biotope) helpen wij onze opdrachtgevers energie een boost te geven.

Wat is vitaliteit?

NEEM CONTACT OP

Heb je vragen over vitaliteit, ben je geïnteresseerd in wat vitaliteit voor je kan betekenen, wil je een verkennend gesprek of partnership?​ Neem dan gerust contact met ons op. Je vindt onze gegevens op de contactpagina.