VItalFacts Vitaliteit Colin Cleeren
COLIN CLEEREN
FOUNDER

Een bevlogen mens met een zwak voor “Vitaliteit en Gezondheid”. Colin is resultaatgericht, energiek en enthousiast en weet dit op anderen over te dragen. In de projecten van VitalFacts is hij over het algemeen het eerste aanspreekpunt van opdrachtgevers en bewaakt hij de doelstellingen en is inhoudelijk betrokken als Vitality Coach. 

Lilian van der Zanden - Vitaliteit VitalFacts
LILIAN VAN DER ZANDEN
VITALITY COACH

Lilian is een energieke en ondernemende persoonlijkheid. Ze haalt haar energie uit coachees te begeleiden naar een optimale balans tussen een vitaal lichaam en een gezonde geest. Want, als je je vitaal voelt sta je sterker in het leven, zie je er beter uit en heb je volop energie om van het leven te genieten! Daarbij hanteert ze een integrale aanpak gericht op voeding, beweging, maar ook op aspecten zoals bezieling en de sociale omgeving waarin de coachee verkeert.

Hermione Tomson - Vitaliteit VitalFacts
HERMIONE TOMSON
VITALITY COACH

Hermione weet in haar coaching op unieke wijze een zakelijke aanpak te combineren met gevoel. Zij heeft aandacht voor de coachee als persoon. Door het stellen van krachtige vragen en duidelijke focus te houden weet ze als geen ander tot de kern te komen. Door haar energie, brengt ze dynamiek in coaching. Vaak blijkt er meer mogelijk dan de coachee vooraf voor ogen had.

VitalFacts Vitaliteit Kim Fokkens 4
KIM FOKKENS
VITALITY COACH

Kim is een sportieveling. Ze haalt graag het maximale uit zichzelf én uit de coachee. Haar beschouwende én integere benadering zorgen voor diepgang in de coachgesprekken. Ze legt graag inzicht, bewustwording en groei bij haar coachees bloot. Daarnaast gebruikt ze graag humor, energizers en reflectie in haar rol als coach, trainer en organisatie adviseur. Zo komen coachees verder, frisser, vitaler en veerkrachtiger.

Vitaliteit VitalFacts Arie Twigt 2
ARIE TWIGT
DEVELOPER

Arie is een expert op het gebied van Data Analytics, Data Science en Artificial Intelligence (A.I.). Arie kan bevlogen vertellen over de mogelijkheden van IT van weet gebruikersvragen op een goede manier te vertalen naar gebruiksvriendelijke oplossingen. Daarnaast geeft hij laagdrempelige workshops over de mogelijkheden van data-analyse en AI.

Tessa Kuipers - Vitaliteit VitalFacts
TESSA KUIPERS
VITALITY COACH

Tessa helpt om de beste versie van jezelf te ontdekken en in te zetten. Jij bent de spil in werkrelaties met de leidinggevende, jouw team en de organisatie als geheel. Hoe zet je jezelf dan het beste in? Samen onderzoeken we wat hiervoor nodig is en waar je je het allerbeste bij voelt. Tessa is een zeer ervaren inspiratie- & energiebron die échte stappen met je zet, praktisch en concreet.

VitalFacts - Vitaliteit Yvonne Copier
YVONNE COPIER
VITALITY COACH

Yvonne straalt rust uit en zoekt graag de verbinding. Op een persoonlijke, energieke en motiverende manier weet ze coachees te prikkelen om in beweging te komen. Letterlijk en figuurlijk. Ze legt de focus op het verkrijgen van inzicht en bewustwording. De coachee weet zo zelf stappen naar een blijer, fitter, energieker en meer ontspannen leven te zetten.

VitalFacts - Mariken van de Loo Vitality Trainer
MARIKEN VAN DE LOO
VITALITY TRAINER

Mariken is een praktische, hands-on, energieke en bevlogen trainer. Mariken is ervaringsdeskundige als het gaat om burnout en had veel overgewicht. Ze weet dus als geen ander hoe cruciaal een veerkrachtig lijf en geest is om een vitaal leven te lijden én hoe lastig het soms is patronen hiervoor te veranderen. Maar waar een wil is, is een weg. Oplossingen zijn soms verrassend dichtbij mits je daarvoor in beweging wilt en gaat komen! Mariken is naast vitaliteitscoach, ook bootcamptrainer en communicatie- en leiderschapstrainer en combineert al deze rollen om jou tot een krachtig en trots mens en medewerker te maken en jou je eigen regie over je leven weer terug te geven! 

VitalFacts - Vitaliteit Claudia Smulders 2
CLAUDIA SMULDERS
VITALITY COACH

Claudia staat bekend om haar directe, nuchtere en resultaatgerichte aanpak van zowel zaken van het hart als het hoofd. Haar jarenlange opgedane ervaringen binnen het bedrijfsleven zet ze in om coachees op een gerichte, doeltreffende wijze op andere manieren naar zichzelf te laten kijken en uit te dagen om zowel mentaal als fysiek zo vitaal mogelijk in het leven te staan.

Gebruikmakend van energieke focus, krachtige vragen, humor en inlevingsvermogen is ze in staat om coachees tot verrassende en heldere inzichten te laten komen.

VitalFacts Vitaliteit Bianca Luteijn
BIANCA LUTEIJN
VITALITY TRAINER

Enthousiast, energiek en empathisch, zo kun je Bianca het beste omschrijven. Met haar passie voor vitaliteit en gezondheid helpt ze coachees de regie van hun leven weer in eigen handen te nemen onder het motto: Samen werken aan vitaliteit! Als coach onderzoekt ze alle aspecten die vitaliteit kunnen beïnvloeden samen met haar coachees. Met een actieve aanpak en aandacht voor balans tussen inspannen, ontspannen, uitdaging en rust zorgt ze ervoor dat medewerkers weer in hun kracht komen en zichzelf op de eerste plaats zetten.

VitalFacts Vitaliteit Krista Hoogink
KRISTA HOOGINK
VITALITY COACH

Krista is een vrolijke, praktische en betrokken coach, trainer en fysiotherapeut. Ze is er van overtuigd dat iedereen die de stap zet over zijn of haar vitaliteit in gesprek te gaan, te motiveren is tot duurzame keuzes naar een energieker, vitaler leven. Krista is onderzoekend ingesteld en nieuwsgierig naar jouw drijfveren, overtuigingen en verwachtingen. Ze puzzelt met energie, motivatie en veerkracht, om zo tot jouw optimale balans in vitaliteit te komen. Krista gebruikt haar kennis en ervaring en passie voor gezond leven om jou te motiveren het meest vitale leven uit jezelf te halen én haar compassie en betrokkenheid om jou op te laten bloeien naar de fitte, energieke en trotse versie van jezelf.

VitalFacts - Karin van Dreumel
KARIN VAN DREUMEL
VITALITY TRAINER

Karin werkt vanuit haar eigen kernwaarden: zachtheid, openheid en nuchterheid. Ze wil graag door aanstekelijk enthousiasme iedereen zo te inspireren zodat er iets  ‘aangezet wordt’. Deelnemers aan trainingen of coachees vinden hierdoor de motivatie om actief met hun eigen vitaliteit aan de slag te gaan.

Karin is nieuwsgierig en leergierig als het gaat om de mens uit balans en  weer in balans komen.  Het  specialisme van Karin ligt met name op de vrouw, zowel op het gebied van sport, ontspanning, voeding en hormonen maar ook zeker in combinatie met haar werk en omgeving.

Mystery Guest VitalFacts
YOU?
SECURITY OFFICER

Energiek, passie voor security en denk jij in ons team te passen? Wij zijn op zoek naar Security Officer voor 1-2 dagen in de maand die als ZZP-er het Security geweten is voor onze organisatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden om bij VitalFacts te gaan werken te verkennen.

Mystery Guest VitalFacts
YOU?
VITALITY TRAINER

Energiek, passie voor vitaliteit en denk jij in ons team te passen? Wij zijn altijd op zoek naar talent met toegevoegde waarde voor onze organisatie op ZZP basis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden om bij VitalFacts te gaan werken te verkennen.

Mystery Guest VitalFacts
YOU?
STUDENT/ STAGIAIRE

Bij jij student en zoek je een plek waar je energie en passie voor vitaliteit kwijt kan? Wij zijn altijd op zoek naar talent met toegevoegde waarde voor onze organisatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden om bij VitalFacts te gaan werken te verkennen.

ONZE RESULTATEN

Wij evalueren al onze diensten en zijn trots op onze resultaten

counter_icon1
- 17%
Ziekteverzuim
Group-1172
+ 63%
ENERGIE
Group-1171-1
3542
DEELNEMERS
Group-1220
+ 52%
BETERE SLAAP
Group-1170
+ 14%
MEDEWERKERS
TEVREDENHEID
Inzicht icon Vitaliteit VitalFacts
+ 67%
ONTspanning